Despre FOTO JUGANARU
Foto Juganaru este un magazin foto si laborator pentru developarea fotografiilor ce creste si se dezvolta de mai bine de 20 de ani.

Am inceput cu developarile in camera obscura, cand developarea reprezenta o arta, pe care inca o practicam.

In prezent activitatea este bazata pe tehnologiile de ultima ora, laboratorul digital fiind instrumentul cel mai utilizat in develoaparea foto.
Ne face placere sa va punem la dispozitie un mediu modern de developare foto.
La Foto Juganaru veti developa fotografii in formate atipice, formate standard de fotografii, fotografii pentru documente oficiale, fotografii de viza pentru America si multe altele.
Sunteti pasionati de fotografia de film, aveti un aparat foto pe film si nu aveti unde sa developati fotografiile, noi, cei de la Foto Juganaru realizam developari in cele mai bune conditii, trebuie doar sa vii la noi sau sa ne trimiti filmele prin posta.
Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a va pastra cele mai frumoase amintiri, in cel mai bun mod - fotografiile pe hartie.
Fotografiile ce urmeaza a fi developate vor trece prin mainile lor pentru a beneficia de reglajele necesare unei imprimari la cea mai buna calitate. Nu ezitati sa discutati cu ei pentru a va consilia in proiectele voastre sau pentru a va alege produsele si accesoriile necesare.
Experienta acumulata si pasiunea pentru fotografie ne valideaza ca fiind una din cele mai bune alegeri cand vine vorba de fotografie. Cele mai dificile proiecte vor reprezenta o provocare ce va duce mai departe expertiza noastra in domeniu.

Va invitam sa ne provocati in cat mai multe astfel de proiecte.

Magazinul nostru va ofera, pe langa developarea foto, o varietate importanta de produse si accesorii, precum rame foto in nenumarate dimensiuni, albume foto, albume de nunta, aparate foto, carduri de memorie.
Vizitati-ne magazinul pentru a afla mai multe despre noi sau sa va procurati obiectele si accesoriile de care aveti nevoie pentru a pastra clipele frumoase din viata voastra.
Ca alternativa, vizualizati sectiunea de produse de pe site unde veti descoperi toate obiectele din magazin, dispuse intr-o sectiune accesibila de unde le puteti cumpara in cativa clipe.