Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea și utilizarea site-ului nostru www.fotojuganaru.ro, solicitarea de oferte, precum și cumpărarea produselor prezentate aici, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai mai jos. Prin urmare, pentru a cunoaște condițiile aplicabile utilizării site-ului și cumpărării de produse online, trebuie parcurse toate secțiunile următoare.

S.C. VISECOM S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, S.C. VISECOM S.R.L. își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni și erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și conditiile, de fiecare dată când folosiți acest site.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Site-ul www.fotojuganaru.ro este proprietatea S.C. VISECOM S.R.L., toate drepturile de autor cu privire la acesta aparținând societății. Folosirea în orice mod, fără acordul prealabil scris al S.C. VISECOM S.R.L. a oricăror elemente regăsite în site,  atrage după sine sancțiunile civile și contravenționale prevăzute în legislația specială.

Confidentialitate

 Accesarea site-lui nostru www.fotojuganaru.ro, precum si cumpararea produselor prezentate aici implica cunoasterea partilor contractante si acordul expres cu privire la transmiterea datelor dumneavoastra de identificare si de contact. Datele de identificare si contact pe care le transmiteti pe site-ul nostru raman strict confidentiale.

Subscrisa S.C. VISECOM S.R.L. se obliga sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei, in scopul creearii unei baze de date a clientilor, in scopul transmiterii de materiale promotionale cu privire la produsele si serviciile noastre, precum si in scopul vanzarii produselor oferite.

Refuzul de a furniza datele solicitate pentru finalizarea comenzii de cumparare conduce la imposibilitatea preluarii comenzii respective.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.fotojuganaru.ro date cu caracter personal, poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date, cu exceptia situatiilor in care prelucrarea lor este prevazuta de lege (de exemplu, pentru incheierea contractelor de vanzare, pentru realizarea platilor cu cardul sau prin banca, pentru tinerea evidentelor contabile obligatorii etc.).

Orice utilizator se poate insa opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa solicitati aceasta prin fax sau e-mail.

Orice utilizator are urmatoarele drepturi asupra prelucrarii datelor sale personale: dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de opoziţie la prelucrarea datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei, potrivit prevederilor Legii speciale nr. 677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne adresati o cerere scrisa, la adresa sediului nostru, datata si semnata de dumneavoastra.

S.C. VISECOM S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Conditii generale vanzare produse

Conditiile generale de vanzare reglementeaza regulile aplicabile vanzarii comerciale on-line, de produse prezentate pe site-ul societatii noastre, www.fotojuganaru.ro

Parti

Partile care sunt legate de prezentele conditii generale sunt:

-          S.C. VISECOM S.R.L., in calitate de comerciant vanzator, cu sediul in Pitesti, str. Marasesti,nr. 22, vila"N", inregistrata in registrul comertului sub nr.  J/03/706/1991, CIF 129880, capital social 15,200 lei, cont nr. RO63BRDE030SV18429570300, deschis la Banca BRD Pitesti, telefon 0248223074 / 0722285637, fax 0248223074, e-mail contact@fotojuganaru.ro, reprezentata prin adminsitrator Liviu Petrescu.

-          Utilizatorul, care cumpara prin intermediul site-ului unul sau mai multe produse oferite, in calitate de cumparator.

Obiect

Prin completarea datelor dumneavoastra si prin alegerea produsului dorit, lansati o comanda ferma ce va fi confirmata de catre societatea noastra prin transmiterea unui mesaj pe e-mailul dumneavoastra. Acesta este momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare a produsului ales.

Caracteristicile esentiale ale produsului se afla descrise pe site, in dreptul acestuia; pentru orice informatie suplimentara sau nelamurire, va rugam sa ne contactati prin una din modalitatile mentionate anterior, inainte de transmiterea comenzii.

Vanzatorul se obliga sa transmita proprietatea asupra produsului comandat de catre cumparator si sa il livreze la sediul/domiciliul acestuia, pe cheltuiala cumparatorului. Cumparatorul se obliga sa preia produsul si sa achite pretul acestuia, potrivit conditiilor prezentului contract.

Proprietatea asupra produsului se transfera la cumparator in momentul achitarii acestuia; riscurile produsului se transfera cumparatorului din ziua livrarii.

Preturi si cum platesc?

Pretul fiecarui produs se afla mentionat in dreptul acestuia. Taxele de livrare sunt indicate separat.

Puteti plati produsele achizitionate prin urmatoarele metode:

-          Prin ordin de plata, in contul nostru (RO63BRDE030SV18429570300, deschis la Banca BRD Pitesti). Daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al societatii se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

-          In numerar, la momentul livrarii (plata la ramburs)

-          On-line, prin card. De asemenea avem si procesatorul PayU.

Costurile de livrare

Costurile de transport difera in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la destinatie (de catre cumparator) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii); S.C. VISECOM S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Costurile de transport vor fi indicate la finalizarea comenzii, astfel incat vor fi cunsocute.

Expeditie si livrare

Livrarea produsului se face in decursul a cel mult 48 de ore de la momentul in care comanda a fost finalizata si confirmata; [termen maximum legal este de 30 de zile].

Pentru comenzile realizate in zilele de weekend, livrarea acestora se va face martea. Livram produsele in intreaga tara, exceptie facand zonele in care nu exista puncte de ridicare ale curierilor sau a Postei Romane.  

In cazul in care dupa lansarea comenzii produsul nu mai este disponibil, veti fi informat despre aceasta indisponibilitate, iar eventualele sume deja achitate va vor fi restituite [legal, restituirea trebuie realizata in termen de cel mult 30 de zile].

Garantie

Garantia se acorda pentru doi ani  de la data livrarii produsului, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate pe pagina produselor respective. Garantia se mentine numai in cazurile respectarii intocmai a termenilor si conditiilor de utilizare si pastrare a produsului respectiv. Conditiile de utilizare si pastrare a produsului se vor transmite odata cu livrarea produsului; lipsa acestora va rugam sa ne-o notificati in scris, prin fax sau e-mail, in termen de 2 zile de la livrare. Implinirea acestui termen echivaleaza cu dovada primirii termenilor si conditiilor de utilizare si pastrare a produsului achizitionat.

Astfel, spre exemplu, vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul vanzatorului, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre vanzator. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea prealabila a unui reprezentant al vanzatorului, specificand precis care este defectul constatat.

Viciile aparente se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin viciu aparent se intelege orice defect care poate fi depistat prin examinarea atenta a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre cumparator sau un reprezentant al acestuia.

Viciile ascunse se pot invoca in cursul termenului de garantie, insa nu mai tarziu de 2 zile de la momentul constatarii lor. Viciul ascuns este deficienta calitativa a produsului care nu a fost cunoscuta si nici nu putea fi cunoscuta de catre consumator prin mijloacele obisnuite de verificare.

In functie de natura viciului, produsele vor fi reparate sau inlocuite cu produse identice ori echivalente ca pret si calitate, intr-o perioada de 15 zile de la data la care ni s-a adus la cunostinta viciul respectiv, cu exceptia cazului in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.

Eventuale reclamatii se vor transmite la numerele de fax/telefon, prin e-mail sau prin posta la numerele, adresa sau sediul indicate in prezentele conditii generale.

Denuntarea unilaterala

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Prin „consumator” se intelege orice persoană fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care, în executarea contractelor care intra sub incidenta ordonantei nr. 130 din 2000, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

Asadar, exclusiv cumparatorii „consumatori” pot returna produsele cumparate, in starea si in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la sediul comerciantului vanzator.

Nu pot fi returnate produsele deterioarate (inclusiv cele zgariate, ciobite, decolorate), uzate, produsele perisabile, consumabile, precum si cele care nu se afla in ambalajul original.

In cazul denuntarii unilaterale a contractului, dupa primirea produsului, vi se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data notificarii in scris a vanzatorului, daca produsul indeplineste conditiile de returnare. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Cand produsul nu indeplineste conditiile de returnare, la cerere i se restituie cumparatorului produsul deteriorat, pe cheltuiala sa, cand acesta a ajuns la vanzator.

Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin fax ori telefon.

Litigii


Eventualele litigii care s-ar putea ivi in legatura cu acest contract vor fi solutionate pe cale amiabila, iar daca partile nu cad de acord in termen de cel mult 15 de zile calendaristice, vor fi solutionate de catre instantele de judecata competente de la sediul vanzatorului. 


Alte clauze

Imposibilitatea livrarii bunurilor comandate, conforme cantitativ si calitativ, in termen, la sediul/domiciliul cumparatorului, din motive de forta majora ori caz fortuit, nu atrage raspunderea vanzatorului. Daca forta majora ori cazul fortuit dureaza mai mult de 10 de zile calendaristice, oricare dintre parti poate revoca unilateral contractul prin transmiterea unei notificari scrise, fara daune-interese.


Pentru orice informatii, lamuriri, notificari intre parti se admite in mod expres, pe langa comunicarea prin posta, cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire, si comunicarea la distanta, prin e-mail, la adresa indicata de dumneavoastra si la cea indicata de subscrisa, ori la numerele de fax si telefon prevazute in prezentele conditii generale.  Notificarile se realizeaza numai in scris intre parti.

Cumparatorul poate propune, in scris, modificari ale prezentelor conditii generale inainte de lansarea comenzii, daca considera necesara negocierea directa a unei clauze.